onsdag den 18. december 2013

Jobbet - et redskab, eller en streg til din profil?

For nogen tid siden talte jeg med en ung fyr der fortalte, at han på et tidspunkt havde haft brug for at spare nogle penge op, og derfor havde taget det job, der gav højest løn. Alt andet end lønnen havde han egentlig været ligeglad med, fortalte han.

På det korte sigt var det forståeligt nok – han skulle bare spare mest muligt op.

Men på det lange sigt kan det godt betale sig, samtidig at skæve lidt til andre parametre. Hvert eneste valg du træffer er med til at tegne en streg i den tegning, der bliver til profilen af dig. Du kan lige så godt gøre det smukkest muligt, helt fra begyndelsen. Også selvom du dybest set bare gerne vil tjene nogle gode penge for en periode.

For det sted, du befinder dig mens du tjener din løn, er ikke ligegyldigt. Det bliver til et navn på dit CV. Og navnene på dit CV bliver til det, andre pejler efter, når du engang står for at blive udvalgt til det virkelig gode job.

Derfor, vær opmærksom, også når du bare skal tjene lidt gode penge ved et midlertidigt job. Vælg den bedste mulighed, i forhold til hvad du har brug for. Vælg det bedst renommerede firma, vælg det sted, der har den stærkeste profil. For det bliver til en del af din profil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar